Wednesday, 24 July 2013

PERBEZAAN ANTARA FARMASI COSWAY DENGAN MLM

Beza antara cosway farmasi dengan MLM adalah KEDAI NYATA atau ASET. Itu paling ketara sekali dan ia menjadi TARGET UTAMA apabila bila kita join Cosway.

Seterusnya Farmasi Cosway ada beribu produk untuk dijual dan sentiasa ada produk baru yang keluar setiap bulan. Marketing produk dilakukan oleh syarikat 100% di mana katalog di hantar ke setiap rumah ahli dengan pelbagai pakej dan diskaun yang rendah.Diskaun yang paling rendah sehingga 80%.

KELEBIHAN BOLEH DIWARISI. Dan jika anda seorang yang sibuk, tidak dapat memberikan komitment untuk membuka farmasi sendiri, anda boleh menjana pendapatan lumayan juga dengan membuka cawangan.Bagaimana? Ini yang kami ajar. Walaupun tidak mempunyai farmasi namun pendapatan sudah berpuluhan malah beratus ribu. MENARIK kan?


Manakala MLM..jelas sekali tiada KEDAI !!.MLM kebanyakkannya TIDAK BOLEH DIWARISI. Anda perlu sentiasa mencari orang baru kerana PERLU mengembangkan network anda untuk mendapatkan pendapatan. PENDAPATAN TIDAK TETAP dan BERUBAH2 bergantung pada jualan anda dan network. Apa yang perlu dicapai ialah sentiasa memperkenalkan produk dan mencari orang baru yang ramai.Tetapi di Cosway kita ada TARGET iaitu KEDAI juga CAWANGAN.

Harapan saya untuk dapatkan perniagaan yang BOLEH DIWARISI.Pilihan saya sudah tentula dari syarikat Cosway yang bertaraf ANTARABANGSA yang telah bertapak selama 32tahun dalam bidang retail outlet.

Pilihan di tangan anda, saya hanya berkongsi pendapat & pengalaman. Tujuan utama saya untuk sama2 menyahut cabaran BERANI MENIAGA 2013. Yang penting perniagaan cosway ada SISTEM!!
 — with Slim Diet and 18 others.